fbpx skip to Main Content
Klankbad Meditatie

Klankbad Meditatie

Bij een klankbad wordt je als het ware ondergedompeld in een bad van verschillende klanken. Je hoort en voelt allerlei verschillende geluiden op je afkomen die een bepaalde werking op je hebben. De klank van klankschalen en andere instrumenten zorgen namelijk voor een trilling op celniveau in het lichaam en dit kan veel in beweging zetten. Diepere lagen van je bewustzijn worden aangeraakt en de energie in deze lagen gaat weer stromen. De energie in je lichaam wordt gezuiverd en voelt weer levendig. Het is voor iedereen een hele andere ervaring want we reageren allemaal verschillend op klanken. Dit maakt deze hele gewaarwording zo uniek en bijzonder.

Kom het klankbad zelf meemaken aan het Damsterdiep op vrijdag 23 november van 19:30-21:00 en laat je door Marga en Jeanet meenemen in deze bijzondere reis. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via Virtuagym of stuur even een mailtje naar info@yogaunderconstruction.nl voor eventueel een vriend of vriendin die graag mee zou willen doen. Voor het klankbad vragen wij een bedrag van €10. Pinnen en contant betalen is beide mogelijk.

Tip: draag warme comfortabele kleding en neem een dekentje en kussen mee! Zo kun je prettig liggen zonder het koud te krijgen.

Kom het zelf ervaren. Je bent van harte welkom! =)

Back To Top