fbpx skip to Main Content
MindBoost Runningtherapie

MindBoost Runningtherapie

Iris van der Wal is er zaterdag 6 oktober ook bij met haar bedrijf MindBoost! Door haar studieachtergrond en werkervaring als maatschappelijk werker is het voor Iris steeds duidelijker geworden dat er veel mensen zijn die kampen met psychische klachten. Gelukkig vragen mensen vaker om hulp dan vroeger, alleen zorgt dit helaas ook voor langere wachttijden. Iris biedt je de kans om in de periode van afwachting op hulp toch actief bezig te zijn met je herstel.

MindBoost
Hardlopen om meer rust in je hoofd te creëren waardoor er ruimte ontstaat voor een positiever gevoel. Iris omschrijft dit als een MindBoost. Tijdens MindBoost Runningtherapie kom je in beweging en wordt je geholpen om zowel fysiek als mentaal dichter bij jezelf te komen. Het hardlopen kan je een voldaan gevoel geven en meer zelfvertrouwen. ”Ik wil jou graag helpen je hoofd op te schonen en daarbij ruimte te creëren voor positiviteit en energie” – Iris

Kom kennis maken met Iris zaterdag 6 oktober tijdens het Mind Your Body Festival! Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom het festival? Volg hier het evenement via Facebook.

 

Back To Top