De lente begint in de Emmerdennen!

Wil jij dit jaar fris en bloeiend de lente in gaan? In alle rust en stilte de winter achter je laten en helemaal tot jezelf komen? Kom dan in het weekend van 25-27 maart 2022 naar de Refresh retreat in de prachtige Emmerdennen.
Op deze krachtplek midden in de Drentse natuur waan je je letterlijk in de voorjaarsstilte. Met een groep van tien prachtige deelnemers stappen we bewust het seizoen van bloei en nieuw leven in. Oude winterballast die jou niet meer dient, laat je los en je wakkert het zonnetje in jezelf weer aan. Een weekend lang dompelen we ons onder in meditatie, yoga, ademwerk, (stilte)wandelingen, verfrissende rituelen en ontspanning. Ook kun je een dip in het helende meer nemen voor de ultieme ‘refresh’. Je krijgt ruimte om aanwezig te zijn in stilte, de diepte in te gaan, te lachen, te huilen en te verbinden met jezelf, met anderen en met de natuur. Dat alles onder het genot van voortreffelijke verse vegetarische maaltijden die onze topchef Sacha met veel liefde en zorg voor je bereidt. Je slaapt in een boerderijkamer of pipowagen.

Na dit weekend ga je opgeladen naar huis met hernieuwde rust en balans. Klaar voor een bloeiend voorjaar!


Locatie

De Emmerdennen is een liefdevolle krachtige plek midden in de natuur. Het wordt wel eens ‘klein Zwitserland’ genoemd omdat het een heuvelachtig gebied is. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen en weer één te worden met jezelf en de natuur. De retraite vindt plaats op de knusse minicamping De Emmerdennen, die aan de bosrand van dit gebied ligt. Gemakkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Je kunt kiezen of je op de boerderij slaapt of in een van de leuke pipowagens. Op de boerderij deel je een groepskamer (12 personen) met maximaal 4 personen. In een pipowagen slaap je alleen of met z’n tweeën. Gerri vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

 


Programma

Op vrijdag kun je rustig arriveren, settelen en de omgeving verkennen. We beginnen met kennismaken en een vers bereid diner. In de avond verhelder je je intentie door middel van een ritueel.
Zaterdagochtend kun je de ochtend beginnen met een koudwaterritueel in het meer of tijd voor jezelf nemen om te ontwaken. Af en toe voegen we momenten van stilte toe om dichtbij jezelf te blijven. We ontbijten in stilte en vervolgen de dag met Hatha Yoga, Yoga Nidra Meditatie en Ademwerk. In de avond ga je creatief aan de slag, dit alles in het thema en passend bij het moment.
Zondagochtend heb je ook de optie om zelf tijd te nemen om te ontwaken of mee te gaan met de groep om Tai Chi in de natuur te beoefenen. Na het ontbijt doe je verdeeld over de ochtend Hatha Yoga, Yoga Nidra Meditatie en Ademwerk. Na de lunch sluiten we samen af met een ritueel.


Geef in het contactformulier aan dat je interesse hebt en dan neemt Gerri contact met je op.

Begeleiding

 

Gerri Douw
Hatha Yoga & Yoga Nidra

Gerri is eigenaar van yogaschool Yoga under Construction in het centrum van Groningen. Al sinds 2007 beoefent ze yoga en heeft ze hierin verschillende opleidingen gedaan, waaronder de opleiding tot Hatha Yogadocent en iRest Level 1 Yoga Nidra Teacher.

Moniek Klop
Ademwerk en koudwatercoach

Moniek is gediplomeerd transformatiecoach en verzorgt ademtrainingen gebaseerd op de Methode Beter Ademen®. Vanuit haar praktijk in Rotterdam helpt ze mensen weer bij hun essentie te komen door transformatie- en healingstechnieken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Sacha Evers
Vegetarisch Soul Food

Sacha is een echte wereldreiziger en dat zie je terug in het eten dat ze met veel passie bereidt. Haar bezieling is te proeven in het vegetarische eten. Vers bereid en passend bij het seizoen.


Praktische informatie

Datum: Vrijdag 25 t/m zondag 27 maart 2022
Aankomst: Vrijdag vanaf 15.00 uur
Vertrek: Zondag rond 15:00 uur
Locatie: Minicamping De Emmerdennen, Oude Roswinkelerweg 118, Emmen
Eten: Vegetarisch soul food. Vers bereid. Eventuele allergieën of dieetwensen mag je doorgeven
Slaapgelegenheid: Boerderijgroepskamer in ruime zetting en 4 pipowagens. Bedlinnen aanwezig.
Prijs: vanaf € 449,00 per persoon inclusief: volledig verzorgd programma, yoga- en meditatiematerialen, overnachtingen, alle maaltijden, tussendoortjes en drinken en beddengoed.
Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers. 
Informatie en vragen: info@yogaunderconstruction.nl of 06-12544302
Aanmelden vóór 28 februari.

Geef in het contactformulier aan dat je interesse hebt en dan neemt Gerri contact met je op.
Meer informatie en boekingen: info@yogaunderconstruction.nl