skip to Main Content
Foto's Augustus_2019_08

GERRI DOUW

“Het beoefenen van yoga is bij mij altijd ‘under construction’, het is nooit klaar en ik leer altijd iets nieuws over de wereld en mijzelf. Ik ben altijd opzoek naar de vernieuwing en het avontuur van het onbekende. Ik ben graag je gids tijdens het beoefenen van yoga. Ga je met me mee op reis?”

Gerri beoefent sinds 2007 yoga. In 2014 heeft ze de 4-jarige opleiding tot Hatha Yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN) succesvol afgerond. De opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Begin oktober 2014 opent Gerri de deuren van haar eigen bedrijf Yoga under Construction in het centrum van Groningen. Ze is sinds 2019 gecertificeerd iRest Level 1 Yoga Nidra Teacher. Dit is haar rooster:

Maandag 09:30 Hatha Yoga
Donderdag 17:30 Hatha Yoga
Vrijdag 09:30 Hatha Yoga
Vrijdag 11:00 Dynamic Flow
Zaterdag 10:00 Dynamic Flow
Zaterdag 11:15 Easy Yoga

Elke laatste zondag van de maand geeft ze:
10:00 Hatha Yoga
11:30 Yoga Nidra

Foto's Augustus_2019_06

MARCO KLEIN

“Het is nog maar sinds de zomer van 2015 dat ik in een helder moment tot de conclusie kwam dat yoga de les is waarin ik volledig mijzelf kan zijn. Van alle sportschoollessen die ik gaf was het les geven in yoga datgene waar ik het meeste energie van kreeg. Het non-competitieve en ‘mindfulle’ karakter maken het voor mij de beoefening die het beste bij mijn persoonlijkheid past. Ik leer elke keer als ik beoefen, of ik nu yoga volg of geef. Dit vind ik heerlijk en deel ik graag met je!”

Marco Klein is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Beweeg en Leefstijladviseur. Hij heeft verschillende cursussen gevolgd en geeft sinds 2011 les in Pilates en Yoga. Hij heeft een eigen bedrijf: Mindful Movement.
Dit is zijn rooster:

Maandag 18:15 Dynamic Flow
Maandag 19:30 Hatha Yoga
Dinsdag 09:30 Hatha Yoga
Dinsdag 17:30 Dynamic Flow
Dinsdag 19:45 Rug Yoga
Woensdag 17:00 Movements
Donderdag 18:45 Rug Yoga
Donderdag 20:15 Dynamic Flow

WILLEMIJN ZOET

“Yoga stond al een tijdje om de hoek op mij te wachten en begin 2016 was het dan zover. Eerst maakte ik kennis met de fysieke voordelen, later begon ik steeds meer rust te ervaren en begaf ik me meer op het ‘subtielere niveau’. Door de onrustige jaren die ik achter de rug had, voelde ik dat yoga balans bracht. Door de beoefening van yoga accepteer ik steeds meer mijn eigen gedachten en probeer ik gevechten om te draaien naar vrede. Elke dag is een nieuwe ontdekking en dat deel ik graag met iedereen! Kom gerust een keertje met me meedoen.”

Willemijn heeft zich tijdens haar studiejaren breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. In 2012 heeft ze haar Bachelor Sport, Management en Gezondheid aan de Hanze Hogeschool behaald. In 2017 heeft ze een 200 uur durende docentenopleiding gedaan waarvoor ze haar Alignment Based Hatha Yoga diploma heeft behaald. In 2019 heeft ze een 100 uur Yin Yoga opleiding in Utrecht gevolgd. Ze deelt veel verdieping via haar eigen website willemijnzoet.com
Dit is haar rooster:

Woensdag 18:15 Dynamic Flow
Woensdag 19:30 Hatha Yoga
Donderdag 09:30 Yin Yoga
Donderdag 11:00 Dynamic Flow
Vrijdag 17:30 Yin Yoga
Zondag 10:00 Hatha Yoga
Zondag 11:30 Yin Yoga

SASJA LOGTENBERG

“Rond mijn 20ste ben ik begonnen met het beoefenen van hatha yoga. Tijdens mijn eerste hatha yoga les viel alles op zijn plaats, dit was het! Yoga bevat vele elementen die je bewust laten worden van je ademhaling, je fysieke en mentale houding. Tijdens mijn les geef ik graag door hoe yoga kan worden toegepast in het dagelijkse leven, bewust zijn van je ademhaling, lichaam en gedachtestromen.”

Door de jaren heen heeft Sasja veel verschillende lessen, workshops en cursussen gevolgd. Zo heeft ze ook deelgenomen aan een 200 uur durende lerarenopleiding van Anat Geiger, Marcel de Vis en Johan Noorloos. Bij Yoga under Construction geeft ze Vinyasa Flow op dinsdagochtend. Al haar andere activiteiten kun je vinden op vinsasyayoga.com

Attachment-1

ALESSANDRO ANDRADE DE BRANDÃO

Sporten is altijd een heel belangrijk deel van mijn leven geweest, maar ik miste wel iets dat mijn lijf zowel sterker als beter bestand maakt tegen blessures, een techniek waar ik altijd op terug kan vallen, en die mijn lichaam ondersteunt! Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Pilates, groeide mijn interesse hierin, omdat je de spieren – in tegenstelling tot bij andere activiteiten – van binnenuit traint en versterkt; bovendien wordt de lichaamshouding enorm verbeterd. Verder geeft het energie en balans aan lichaam en geest. Voor mij ligt de uitdaging o.a. in het overbrengen van mijn overtuiging naar anderen op een zo goed mogelijke wijze zodat ook zij het profijt ervan lijfelijk en mentaal kunnen ervaren!

Alessandro heeft verschillende cursussen en workshops  zowel in Brazilië als in Nederland gevolgd, van o.a. Regina Germano, Wiebranda Snoeijer en Ellen Magielse! Hij geeft op dinsdagavond 18:30 uur Pilates.

Wiebranda

WIEBRANDA SNOEIJER

Waarom ik zo enthousiast ben over Pilates? Je kunt het zien als krachttraining met je eigen lichaam. Het gaat om bewegen vanuit een bepaalde houding, vanuit je basis, vanuit je core. Pilates is heel veelzijdig; je verbetert je balans en lichaamshouding. Je versterkt je spieren, tegelijkertijd wordt je leniger en dit alles op een ontspannen manier. Eigenlijk ben je jezelf voortdurend aan het ‘finetunen’. Pilates heeft ook een positief effect op je prestaties bij andere sporten en je dagelijkse activiteiten. Ik daag je graag uit om een keer mee te doen, dan laat ik je zien én vooral voelen wat het effect van Pilates is. Tot dan!

Wiebranda is sinds 2006 gecertificeerd Pilatesinstructeur. Ze heeft haar opleiding bij de Pilatescompany in Amsterdam gedaan. Wiebranda geeft Pilates op maandag 17.00 uur en woensdag 09.30 uur.

Jade

JADE KANDELAAR

Het is onwijs leuk om bij Yoga under Construction te beginnen met lesgeven. Yoga is voor mij altijd een moment geweest om even stil te staan bij mijzelf. Yoga leerde mij om je aandacht te richten op de wereld zoals hij is, zonder er allerlei gedachtes aan toe te voegen. Ik hoop deze fijne uitwerking van yoga met jullie te delen!

Jade heeft momenteel geen vaste les en helpt met invallen waar nodig.

Back To Top