GERRI DOUW

“Het beoefenen van yoga is bij mij altijd ‘under construction’, het is nooit klaar en ik leer altijd iets nieuws over de wereld en mijzelf. Ik ben altijd opzoek naar de vernieuwing en het avontuur van het onbekende. Ik ben graag je gids tijdens het beoefenen van yoga. Ga je met me mee op reis?”

Gerri beoefent sinds 2007 yoga. In 2014 heeft ze de 4-jarige opleiding tot Hatha Yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN) succesvol afgerond. De opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Begin oktober 2014 opent Gerri de deuren van haar eigen bedrijf Yoga under Construction in het centrum van Groningen. Dit is haar rooster: Maandagochtend Hatha Yoga. Dinsdag Rug Yoga. Woensdag Pilates en Hatha Yoga. Op zaterdag Dynamic Flow en Easy Yoga

MARCO KLEIN

“Het is nog maar sinds de zomer van 2015 dat ik in een helder moment tot de conclusie kwam dat yoga de les is waarin ik volledig mijzelf kan zijn. Van alle sportschoollessen die ik gaf was het les geven in yoga datgene waar ik het meeste energie van kreeg. Het non-competitieve en ‘mindfulle’ karakter maken het voor mij de beoefening die het beste bij mijn persoonlijkheid past. Ik leer elke keer als ik beoefen, of ik nu yoga volg of geef. Dit vind ik heerlijk en deel ik graag met je!”

Marco Klein is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Beweeg en Leefstijladviseur. Hij heeft verschillende cursussen gevolgd en geeft sinds 2011 les in Pilates en Yoga. Hij heeft een eigen bedrijf: Mindful Movement. Marco geeft Dynamic Flow op maandag, dinsdag en donderdag. Hatha Yoga op maandagavond, dinsdagochtend en vrijdagochtend. Rug Yoga op donderdagochtend. Movements kun je samen met hem doen op woensdag en donderdag.

TAMARA VAN WINDT

“Als jong meisje zag ik mijn vader elke dag yoga doen. Toen ik 39 werd begon mijn yoga reis. Fysiek, mentaal en emotioneel mijzelf tegenkomen ondervond ik tijdens het dagelijks beoefenen van yoga de afgelopen 8 jaar . Na 3 jaar ontwaakte er een verlangen om te verdiepen en deze levenskunst te delen. Vanuit zachtheid neem ik de ander graag mee langs de fysieke, mentale en emotionele beleving. Warme hartegroet!”

Na een studie van 4 jaar aan de Yoga Academie Nederland (YAN) heeft Tamara zich verdiept in Yoga en Anatomie en de principes van Critical Aligment. Ze verzorgt yoga op locatie; www.binnenstebuitenkant.nl en ze heeft een administratiekantoor gespecialiseerd in ondernemers in de creatieve sector. Op zondag geeft zij Intense Slow Yoga en Hatha Yoga.

HANNEKE VERBREE

“Gezond en veilig bewegen begint voor mij met een krachtige lichaamshouding en bewust bezig zijn met ademhaling en bewegingen. Als actief sporter kwam ik jaren geleden na een rugblessure in aanraking met Pilates en ontdekte ik het gebrek aan een goede basis. Graag werk ik tijdens de Pilateslessen samen met jou aan een krachtig lijf!”

Hanneke heeft tijdens haar sportopleidingen (CIOS en Sportgezondheid en management) haar lesbevoegdheid gehaald. Verder is ze afgestudeerd als Gezondheidssocioloog en is ze werkzaam bij de Hanze Hogeschool. Op maandag en dinsdag geeft zij de Pilates lessen.

ESTHER GERRINGA

“Ongeveer 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga en vanaf het allereerste moment was ik geboeid. Yoga brengt mij veel plezier, rust, bewustzijn en een soepeler lijf. Ik heb verschillende stijlen en vormen van yoga geprobeerd. Uiteindelijk kwam ik uit bij yin yoga. De eenvoud en verstilling spreekt mij aan. Ik nodig je graag uit in mijn les op dinsdagavond; een ontspannen uur waarin je jezelf zowel fysiek als mentaal steeds beter leert kennen.”

Esther startte in 2015 met een opleiding Do-In Yoga bij de Do-In Academy en voltooide in 2016 de Yin Yoga docentenopleiding bij de BIVAG in Sneek. De meridianenleer en de visie van de Chinese gezondheidsleer integreert ze in haar lessen. Cursisten omschrijven de stijl van Esther als invoelend, betrokken en humor is haar gelukkig niet vreemd. Ze heeft sinds 2016 haar eigen yogastudio Tadelungt in de wijk Reitdiep in Groningen. Ze geeft op vrijdagavond Intense Slow Yoga