skip to Main Content

GERRI DOUW

“Het beoefenen van yoga is bij mij altijd ‘under construction’, het is nooit klaar en ik leer altijd iets nieuws over de wereld en mijzelf. Ik ben altijd opzoek naar de vernieuwing en het avontuur van het onbekende. Ik ben graag je gids tijdens het beoefenen van yoga. Ga je met me mee op reis?”

Gerri beoefent sinds 2007 yoga. In 2014 heeft ze de 4-jarige opleiding tot Hatha Yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN) succesvol afgerond. De opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Begin oktober 2014 opent Gerri de deuren van haar eigen bedrijf Yoga under Construction in het centrum van Groningen. Dit is haar rooster:

Maandag 09:30 Hatha Yoga
Dinsdag 19:45 Rug Yoga
Zaterdag 11:15 Easy Yoga

MARCO KLEIN

“Het is nog maar sinds de zomer van 2015 dat ik in een helder moment tot de conclusie kwam dat yoga de les is waarin ik volledig mijzelf kan zijn. Van alle sportschoollessen die ik gaf was het les geven in yoga datgene waar ik het meeste energie van kreeg. Het non-competitieve en ‘mindfulle’ karakter maken het voor mij de beoefening die het beste bij mijn persoonlijkheid past. Ik leer elke keer als ik beoefen, of ik nu yoga volg of geef. Dit vind ik heerlijk en deel ik graag met je!”

Marco Klein is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Beweeg en Leefstijladviseur. Hij heeft verschillende cursussen gevolgd en geeft sinds 2011 les in Pilates en Yoga. Hij heeft een eigen bedrijf: Mindful Movement.
Dit is zijn rooster:

Maandag 18:15 Dynamic Flow
Maandag 19:30 Hatha Yoga
Dinsdag 09:30 Hatha Yoga
Dinsdag 17:30 Dynamic Flow
Woensdag 17:00 Movements
Donderdag 09:30 Rug Yoga
Donderdag 18:15 Movements
Donderdag 19:30 Dynamic Flow
Vrijdag 10:00 Hatha Yoga

TAMARA VAN WINDT

“Als jong meisje zag ik mijn vader elke dag yoga doen. Toen ik 39 werd begon mijn yoga reis. Fysiek, mentaal en emotioneel mijzelf tegenkomen ondervond ik tijdens het dagelijks beoefenen van yoga de afgelopen 8 jaar . Na 3 jaar ontwaakte er een verlangen om te verdiepen en deze levenskunst te delen. Vanuit zachtheid neem ik de ander graag mee langs de fysieke, mentale en emotionele beleving. Warme hartegroet!”

Na een studie van 4 jaar aan de Yoga Academie Nederland (YAN) heeft Tamara zich verdiept in Yoga en Anatomie en de principes van Critical Aligment. Ze verzorgt yoga op locatie; www.binnenstebuitenkant.nl en ze heeft een administratiekantoor gespecialiseerd in ondernemers in de creatieve sector. Tamara geeft de volgende lessen:

Zondag 11:00 Intense Slow Yoga
Zondag 12:30 Hatha Yoga

ESTHER GERRINGA

“Ongeveer 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga en vanaf het allereerste moment was ik geboeid. Yoga brengt mij veel plezier, rust, bewustzijn en een soepeler lijf. Ik heb verschillende stijlen en vormen van yoga geprobeerd. Uiteindelijk kwam ik uit bij yin yoga. De eenvoud en verstilling spreekt mij aan. Ik nodig je graag uit in mijn les op dinsdagavond; een ontspannen uur waarin je jezelf zowel fysiek als mentaal steeds beter leert kennen.”

Esther startte in 2015 met een opleiding Do-In Yoga bij de Do-In Academy en voltooide in 2016 de Yin Yoga docentenopleiding bij de BIVAG in Sneek. De meridianenleer en de visie van de Chinese gezondheidsleer integreert ze in haar lessen. Cursisten omschrijven de stijl van Esther als invoelend, betrokken en humor is haar gelukkig niet vreemd. Ze heeft sinds 2016 haar eigen yogastudio Tadelungt in de wijk Reitdiep in Groningen. Ze geeft op vrijdag 17:30 Intense Slow Yoga

WILLEMIJN ZOET

“Yoga stond al een tijdje om de hoek op mij te wachten en begin 2016 was het dan zover. Eerst maakte ik kennis met de fysieke voordelen, later begon ik steeds meer rust te ervaren en begaf ik me meer op het ‘subtielere niveau’. Door de onrustige jaren die ik achter de rug had, voelde ik dat yoga balans bracht. Door de beoefening van yoga accepteer ik steeds meer mijn eigen gedachten en probeer ik gevechten om te draaien naar vrede. Elke dag is een nieuwe ontdekking en dat deel ik graag met iedereen! Kom gerust een keertje met me meedoen.”

Willemijn heeft zich tijdens haar studiejaren breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. In 2012 heeft ze haar Bachelor Sport, Management en Gezondheid aan de Hanze Hogeschool behaald. In 2017 heeft ze een 200 uur durende docentenopleiding gedaan waarvoor ze haar Alignment Based Hatha Yoga diploma heeft behaald. Ze geeft ook Personal Yoga en al haar overige activiteiten vind je op willemijnzoet.com
Dit is haar rooster:

Woensdag 18:15 Dynamic Flow
Woensdag 19:30 Hatha Yoga
Donderdag 11:30 Dynamic Flow
Zaterdag 10:00 Dynamic Flow

FRAA ALKEMADE

“Na verschillende wegen bewandelt te hebben in de fitnessbranche, begon het bij mij steeds meer te kriebelen om verdieping te zoeken, en mensen nog specifieker te kunnen begeleiden. Ik vond deze verdieping in Pilates, en ontdekte wat dit voor mooie manier is om (de kracht van) je lichaam opnieuw te ontdekken. Waardevol om te merken wat dit voor uitwerking kan hebben op het dagelijks leven. Ik nodig je van harte uit om tijdens een Pilates les te komen ervaren wat het jou kan brengen!”

Fraa is allround geschoold op fitness- en groepslesgebied, en heeft een erkende Pilates opleiding afgerond. Vanuit haar bedrijf FraaFit geeft ze groepslessen, en begeleidt ze mensen 1 op 1. Momenteel geeft Fraa geen Pilates.

SASJA LOGTENBERG

“Rond mijn 20ste ben ik begonnen met het beoefenen van hatha yoga. Tijdens mijn eerste hatha yoga les viel alles op zijn plaats, dit was het! Yoga bevat vele elementen die je bewust laten worden van je ademhaling, je fysieke en mentale houding. Tijdens mijn les geef ik graag door hoe yoga kan worden toegepast in het dagelijkse leven, bewust zijn van je ademhaling, lichaam en gedachtestromen.”

Door de jaren heen heeft Sasja veel verschillende lessen, workshops en cursussen gevolgd. Zo heeft ze ook deelgenomen aan een 200 uur durende lerarenopleiding van Anat Geiger, Marcel de Vis en Johan Noorloos. Bij Yoga under Construction geeft ze voornamelijk Personal Yoga en geeft ze Vinyasa Flow op dinsdagmiddag. Al haar andere activiteiten kan je vinden op vinsasyayoga.com

Back To Top