skip to Main Content
Wat Is Loslaten?

Wat is loslaten?

Op kerstavond gaan we het thema ‘loslaten’ beoefenen en bevragen. De avond bestaat uit yoga gegeven door Gerri en aansluitend zal Margit een filosofisch gesprek begeleiden. Margit is filosofisch practicus en heeft haar eigen filosofische praktijk Bedrijf de Wijsheid in Groningen. Tijdens gesprekken met Margit kom je te weten hoe je over een kwestie nadenkt door het verhaal te onderzoeken dat zich achter je vraagstuk verschuilt: “Een vraag is niet een opdracht tot het najagen van een antwoord. Een vraag is een uitnodiging om stil te staan, stil te staan bij de vraag” – Margit.
Wát je denkt staat vrij. Hóe je denkt kan wellicht soms in de weg staan tijdens kwesties in je leven en dit kan interessant zijn om te ontdekken. We gaan tijdens kerstavond ‘schoon luisteren’. Er voor de ander zijn zonder een oplossing te willen zoeken. De avond over ‘loslaten’ kan een mooie manier zijn om kennis over jezelf te ontwikkelen.

De yoga en filosofie op kerstavond met als thema ‘loslaten’ vindt plaats op maandag 24 december van 19.30 tot 22.00 aan het Damsterdiep. Voor je deelname vragen we een bedrag van €22,50. Pinnen en contant betalen is beide mogelijk. Je kunt je gemakkelijk inschrijven via Virtuagym of door een email te sturen naar info@yogaunderconstruction.nl, dan reserveren wij een plek voor je! Dit wordt georganiseerd in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Kom je ook?

Je kunt Bedrijf de Wijsheid ook volgen via Facebook en Instagram.

Back To Top