fbpx skip to Main Content

Dynamic Flow: Een Unieke Mix van Oefeningen

Dynamic Flow is een boeiende en diverse groepsles, gebaseerd op hedendaagse muziek, die het beste haalt uit Yoga, Tai Chi en Pilates. Deze unieke mix van oefeningen zorgt voor een levendige en dynamische training. De focus bij Dynamic Flow ligt op het verbeteren van je houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. Je zult snel vooruitgang ervaren in deze les, wat bijdraagt aan een gevoel van voldoening en groei.

Vinyasa Flow: Activerende Yoga in Beweging

Vinyasa Flow biedt een activerende, dynamische vorm van yoga, waarbij houdingen elkaar opvolgen in een vloeiende reeks. Het doel is om het lichaam stap voor stap voor te bereiden op de belangrijkste asana (yogahouding) die de docent heeft gekozen voor de les, de zogenoemde ‘peakpose’. Elke les heeft een andere invulling, wat zorgt voor een altijd uitdagende en verrijkende ervaring.

Voor Wie Zijn Dynamic Flow en Vinyasa Flow Geschikt?

Dynamic Flow en Vinyasa Flow zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een actieve workout die het lichaam uitdaagt en tegelijkertijd de geest tot rust brengt. Ze zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, omdat de lessen aanpasbaar zijn aan de individuele capaciteiten en doelen van elke deelnemer.

Dynamic Flow en Vinyasa Flow in Groningen

Als je op zoek bent naar Dynamic Flow of Vinyasa Flow in Groningen, hoef je niet verder te zoeken. Onze lessen bieden je de kans om deze opwindende trainingsvormen te ervaren in een ondersteunende en inspirerende omgeving. We hebben ervaren instructeurs die je zullen begeleiden en motiveren tijdens je reis. Of je nu je houding wilt verbeteren, je lenigheid wilt vergroten, je kracht wilt opbouwen of gewoon wilt genieten van de flow van beweging, kom langs en ervaar zelf de voordelen van Dynamic Flow en Vinyasa Flow tijdens een proefles in Groningen! Lukt het niet om fysiek aanwezig te zijn? We hebben naast allerlei lessen op YouTube ook online lessen.

LESROOSTER

Maandag 18.30-19.30 Vinyasa Flow | Studio & Online
Dinsdag 09:15-10:15 Dynamic Flow | Studio
Woensdag 18:30-19.30 Vinyasa Flow | Studio
Zondag 09:30-10.30 Dynamic Flow | Studio & Online

Dynamic Flow

Back To Top