fbpx skip to Main Content

HATHA & RUG YOGA

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een toegankelijke yogastijl die erop gericht is om de rustige en actieve elementen in jezelf in balans te brengen. Tijdens een Hatha Yoga-les wordt er veel aandacht besteed aan de adembeweging, wat bijdraagt aan gezonde longen en een gezond hart. Hatha Yoga benadrukt het uitvoeren van elke houding met gemak en comfort, zodat je altijd met een glimlach oefent. Deze vorm van yoga is geschikt voor ieder niveau, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginners als gevorderden.

Rug Yoga

Rug Yoga helpt je een soepele wervelkolom te behouden, wat bijdraagt aan je jeugdigheid en vitaliteit. Deze vorm van yoga werkt effectief bij het verminderen van pijn en overmatige spanning in rug, nek en schouders. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af: je tast je grenzen aan en ontspant in de ruimte die daardoor ontstaat. De bewegingen worden ondersteund vanuit je ademritme, waardoor je een diepere connectie met je lichaam kunt ontwikkelen.

Voor wie zijn Hatha Yoga en Rug Yoga geschikt?

Hatha Yoga en Rug Yoga zijn beide ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vorm van beweging die fysieke fitheid combineert met innerlijke rust. Of je nu wilt werken aan je flexibiliteit, je ademhaling wilt verbeteren, je rugpijn wilt verlichten, of gewoon wilt genieten van een moment van rust en ontspanning, deze yogalessen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je routine.

Yoga in Groningen

Als je op zoek bent naar Yoga in Groningen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden zowel Hatha Yoga als Rug Yoga lessen aan, gegeven door ervaren instructeurs die je kunnen helpen om je techniek te verbeteren en je beoefening te verdiepen. Kom langs in onze studio in Groningen voor een proefles en ervaar zelf de vele voordelen van Yoga in Groningen.

LESROOSTER

Maandag 09.30-10.30 Hatha Yoga | Studio & Online
Maandag 20.00-21.00 Hatha Yoga | Studio
Woensdag 20.00-21.00 Rug Yoga | Studio & Online
Vrijdag 09.30-10.30 Hatha Yoga | Studio
Zaterdag 09.30-10.30 Hatha Yoga | Studio
Zondag 11.00-12.00 Rug Yoga | Studio

Hatha Yoga

Back To Top