fbpx skip to Main Content

Yin Yoga: Loslaten en Opladen

Yin Yoga is een speciale yogavorm die je helpt om spanningen los te laten en je stress te verminderen. Het is gekenmerkt door een rustig en aangenaam tempo, waardoor je jezelf kunt opladen met verkwikkende energie. De focus in Yin Yoga ligt op het stretchen van bindweefsel vanuit ontspanning. Omdat bindweefsel een stugge structuur heeft, blijf je langer in elke houding, zodat de stretch zich geleidelijk aan kan ontwikkelen. De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderden.

Yin Flow: Soepel en Flexibel

Yin Flow is een rustige vorm van yoga met langzame, bedachtzame overgangen. De Yin houdingen zorgen voor een soepel en flexibel lichaam. Door je lichaam en geest tot rust te laten komen, ontstaat er ruimte om te luisteren naar jezelf. Het stelt je in staat om je bewustzijn te verdiepen en verbinding te maken met je innerlijke rust.

Easy Yoga: Rust en Balans

Easy Yoga is een zachte vorm van yoga waarbij dynamische en statische houdingen met elkaar worden afgewisseld. De fysieke belasting van deze yogavorm is minimaal, wat het perfect maakt als je rust nodig hebt, herstellende bent van een blessure, of balans wilt ontwikkelen. Door je lichaam te ondersteunen met de adembeweging, bevordert Easy Yoga een diepe staat van ontspanning en welzijn.

Yin Yoga in Groningen

Als je geïnteresseerd bent in het proberen van Yin Yoga in Groningen, ben je van harte welkom in onze studio. We bieden verschillende lessen aan die geschikt zijn voor alle niveaus. Onze ervaren docenten begeleiden je door de houdingen en zorgen ervoor dat je je veilig en ondersteund voelt. Of je nu op zoek bent naar een manier om los te laten en stress te verminderen, je lichaam soepel en flexibel te houden, of rust en balans te vinden, kom langs voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van Yin Yoga in Groningen. Lukt het niet om fysiek aanwezig te zijn? We hebben naast allerlei lessen op YouTube ook online lessen.

LESROOSTER

Dinsdag 10.30-11.30 Easy Yoga | Studio & Online
Dinsdag 18:30-19:30 Yin Flow | Studio
Donderdag 10.30-11.30 Yin Yoga | Studio
Zaterdag 11.00-12.00 Yin Flow | Studio & Online

Yin Yoga

Back To Top