fbpx skip to Main Content
Verbouwing Begane Grond

Verbouwing Begane Grond

The Gym is verhuist naar de Turfsingel en de begane grond is momenteel zo goed als leeg. De maanden maart en april zal er verbouwd worden. Het Gezondheidsplein zal uitbreiden; er komen behandelkamers, een oefenvloer voor revalidatie en fysiotherapie. Ook komen er heren en dames kleedkamers met douches, hier mogen wij ook gebruik van maken als het allemaal klaar is begin mei, geweldig!

Tot die tijd is het raadzaam om in yogakleding naar de yogastudio te komen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je van te voren om te kleden dan is er een kamerscherm die tijdelijk fungeert als afscheiding voor het omkleden.

De incheckbalie verhuist naar beneden. Momenteel is het inchecken niet mogelijk, maar zoals het er nu naar uitziet kun je je vanaf vrijdag weer inchecken voor de les.

Het is mogelijk dat er tijdens de ochtendlessen op maandag, woensdag en vrijdag klusgeluiden te horen zijn tijdens de les, net afhankelijk van wat er verbouwd wordt. In de avonden en weekenden zijn er geen verbouwactiviteiten, daar zijn wij heel blij mee!

Graag tot snel tijdens een les van Yoga under Construction!

 

ACTIVITEITEN:

Vrijdag 11 maart
19.30-22.00
Meditation&Movie
Ticket €5,00

Zaterdag 2 april
10.00-11.00
Dynamic Flow 8
Nieuwe serie

Maart & April
Verbouwing
Begane Grond Damsterdiep

Back To Top