fbpx skip to Main Content
Festival | Mind Your Body | 10 Oktober 2015

Festival | Mind your Body | 10 oktober 2015

Het aftellen is begonnen! Zaterdag 10 oktober vieren we samen dat Yoga under Construction een jaar bestaat, WAUW! Voor een jaar geleden waren we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen om aan het Damsterdiep open te gaan. Veel ideeen en alles nog ‘under Construction’. Nu zijn we heel trots op het resultaat en voelen we ons erg thuis in de kelder :-) Zonder jou was dit alles niet gelukt en daarom nodigen we je graag uit om dit samen met ons te vieren!

We starten de ochtend van 10.00-11.00 uur met de nieuwe Dynamic Flow gegeven door Gerri. Voor de echte Dynamic Flow-er een feestje!

Van 12.00-13.00 ga je samen met Tamara op zoek naar verdieping met als thema; ‘Hoe uniek ben jij?’. Aan de hand van een flexibel wervelkolom model krijg je meer inzicht in de beweging van de wervelkolom. En ga je onderzoeken hoe jou wervelkolom beweegt in achteroverbuigingen en draaiingen. Deze inzichten geven echt verdieping aan je yoga beoefening! Voor deze lessen kunnen alleen leden van Yoga under Construction en Construction Fitness Club zich opgeven.

Vanaf 13.00 kun je meedoen aan 30 minuten workshops beneden in de yogastudio, to give you a taste of all the good stuff! Je kunt je voor inschrijven via de app of email. De 30 minuten workshops zijn toegankelijk voor iedereen en je kunt (als er nog plek is) op de dag zelf inschrijven.

  • 13.15-13.45 Balance Ball Pilates – Hanneke – Om je Pilates beoefening een boost te geven.
  • 14.00-14.30 Critical Alignment – Tamara – Breng je Neerkijkende Hond naar the next level.
  • 14.45-15.15 Hatha Flow – Lutske – Laat je verleiden om een nieuwe invulling te geven aan je vrijdagochtend. (Nieuwe les vanaf 16 oktober)

Van 13.00-17.00 kun je op de begane grond een feestje vieren voor je lichaam en geest. Laat je heerlijk masseren om lekker in je vel te zitten. Verrijk je geest door in de leeshoek een boek te lezen. Of laat je verrassen door hippe tweedehandskleding of steek je in nieuwe kleding van 33% gerecycled materiaal. Verwen jezelf van binnen met een heerlijke smoothie. Laat jezelf door een professionele fotograaf op de foto zetten in je favoriete yoga-pose. And many, many, many more. Hieronder een lijst van de ondernemers die jou een unieke ervaring willen bezorgen op het Mind your Body Festival:

Op de eerste verdieping is het Gezondheidsplein actief. Daar kun je een Functional Movement Screen – Test doen onder professionele begeleiding van Construction Fysiotherapie. Met behulp van de screening worden functionele beperkingen en asymmetrie geidentificeerd die bewezen invloed hebben op verhoogd risico van blessures.

Toegang is gratis. De diensten die aangeboden worden zijn gratis. Het is mogelijk om producten te kopen, houdt er rekening mee dat er geen pinautomaat aanwezig is. De locatie van het Festival is aan het Damsterdiep 49-53 te Groningen.

De dag staat in teken van your Mind & Body, geef jezelf een mooi cadeau en kom ook!

 

Back To Top