fbpx skip to Main Content
Inzamelingsactie Voor Stichting Inlia

Inzamelingsactie voor Stichting Inlia

Yoga under Construction zet zich in voor een daad van vriendelijkheid.

Groningen is ons thuis en zo leven we samen met mensen die geen thuis hebben. Tussen wal en schip. Zo leven er mensen op een slaapboot en in een oud hotel. Stichting Inlia die voor ze zorgt noemen ze gasten, want zoals het er nu uitziet kunnen we ze niet allemaal een vast verblijf bieden in Nederland. En nu zijn ze hier. Ik rijd vaak langs de slaapboot op weg naar de yoga studio. Verdeeld over verschillende plekken verblijven 300 mensen in Groningen. Ze krijgen iedere week leefgeld. Dit is ver onder het minimum en een extraatje zit er niet in. Zo kwamen we in gesprek met het verzorgingsteam erachter dat er vraag is naar handdoeken en toiletpapier. Bij aankomst ontvangt elke gast een basispakket, alleen daarna is alles voor eigen rekening.

Het leek ons geweldig om elke gast een gevulde toilettas te geven. Yoga under Construction voorziet in samenwerking met B4 coaching in 300 lege toilettassen en onze vraag aan jou is of je één of meerdere van deze toilettassen wilt vullen met de volgende gender neutrale verzorgingsartikelen:

  • Tandenborstel
  • Tandpasta
  • Tandenstokers
  • Douche Showergel
  • Oorstaafjes
  • Kam
  • Deoroller
Handdoeken en toiletpapier zijn ook van harte welkom. Je mag natuurlijk je omgeving vragen of ze ook mee willen helpen. Wellicht wil je als groep of bedrijf iets bijdragen, neem gerust contact op met Gerri Douw – info@yogaunderconstruction.nl

Op zaterdag 23 november nemen we alles in ontvangst en organiseren we verschillende workshops en andere activiteiten om ons 5 jarig bestaan te vieren. Je mag uiteraard ook op een eerder moment de verzorgingsartikelen komen langs brengen in de yoga studio wanneer 23 november voor jou niet uitkomt. Op dinsdag 26 november geven we alles aan de gasten in een uitgifte moment.

Doe mee aan deze daad van vriendelijkheid en vrijgevigheid!
Graag tot ziens bij ons in de yoga studio!

Wil je graag meer lezen over Stichting Inlia? Lees hier hoe Stichting Inlia werkt.

Partners of People

Back To Top