fbpx skip to Main Content
Wat Is Vrijheid?

Wat is vrijheid?

Op zondagmiddag 16 juni gaan we het thema ‘vrijheid’ beoefenen en bevragen. De middag bestaat uit movements gegeven door Marco en aansluitend zal Margit een filosofisch gesprek begeleiden. Margit is filosofisch practicus en heeft haar eigen filosofische praktijk Bedrijf de Wijsheid in Groningen. Tijdens gesprekken met Margit kom je te weten hoe je over een kwestie nadenkt door het verhaal te onderzoeken dat zich achter je vraagstuk verschuilt: “Een vraag is niet een opdracht tot het najagen van een antwoord. Een vraag is een uitnodiging om stil te staan, stil te staan bij de vraag” – Margit.
Wát je denkt staat vrij. Hóe je denkt kan wellicht soms in de weg staan tijdens kwesties in je leven en dit kan interessant zijn om te ontdekken. We gaan ‘schoon luisteren’ oefenen. Er voor de ander zijn zonder een oplossing te willen zoeken. De ‘vrije’ middag kan een mooie manier zijn om kennis over jezelf te ontwikkelen.

De movements en filosofie zal op zondagmiddag 16 juni plaats vinden met als thema ‘vrijheid’. De workshop is van 15.00 tot 17.30 aan het Damsterdiep. Voor je deelname vragen we een bedrag van €22,50. Vooraf online betalen en ter plekke cash/pin betalen is beide mogelijk. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via YogiBit of door een email te sturen naar info@yogaunderconstruction.nl, dan reserveren wij een plek voor je! Dit wordt georganiseerd in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Kom je ook?

Je kunt Bedrijf de Wijsheid ook volgen via Facebook en Instagram.

 

Back To Top