fbpx skip to Main Content
Kind Ouder Yoga | Noorderzon

Kind Ouder Yoga | Noorderzon

Ga je ook naar Noorderzon? Elk jaar is er is weer van alles te doen. Het Noorderplantsoen in Groningen wordt omgetoverd tot een festival waar je lekker kan genieten van kunst, theater, muziek, dans, lekker eten en… Yoga! =)

Woensdag 29 augustus van 15:00-18:00 organiseert UMCG en partners, waaronder Healthy Ageing Network, een kidsmiddag in de Horatio Tent op Noorderzon. Deze tent bevindt zich aan de noordkant van het festival. De kidsmiddag staat volledig in het teken van gezond ouder worden, plezier hebben en inspiratie opdoen. Er zijn verschillende leuke activiteiten waaraan je kan meedoen zoals een smoothie bij elkaar fietsen, het DNA van een banaan onderzoeken…

..of aanschuiven op een matje bij de Noorderzonnegroet!

Tijdens deze kidsmiddag kun je namelijk gezellig meedoen met de Kind Ouder Yoga samen met Willemijn. Namens Yoga under Construction begeleid Willemijn een Yogales waarbij kinderen en ouders samen op een speelse wijze Yoga kunnen beoefenen. Er zijn drie sessies van een uur en het is gratis. De Yoga sessies zijn het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je hoeft niks mee te brengen, alle benodigdheden worden voor je klaargelegd. Dus schuif gerust samen aan op een matje en join ons tijdens Noorderzon!

Leuk als je mee komt doen! =)

 

Back To Top