fbpx skip to Main Content
Thank You For Choosing Us!

Thank you for choosing us!

Af en toe sta ik eens stil en kijk ik eens goed om me heen. Ik adem dieper in om het goed in me op te nemen, zachtjes ‘cultuursnuiven’. Ik hou van het cultuurtje elke keer als ik binnen kom bij de yogastudio. De trap heeft iets magisch, een afdaling naar een verborgen ruimte van rust. Stilletjes kom ik binnen in de kelder van het Damsterdiep. Daar waar ik mezelf kan zijn, heerlijke thee gesprekken kan voeren en bovenal mijn passie mag delen op blote voeten, beautiful! Nu twee en een half jaar. In misschien wel het stiltste plekje van Groningen; I’ve been blessed!

I want to bless you to!

May love and laughter light your days

and warm your heart and home

May good and faithful friends be yours

wherever you may roam

May peace and love bless your world

with joy that long endures

May all life’s passing seasons

bring the best to you and yours

Thank you! Gerri

Back To Top