fbpx skip to Main Content
Uitleg Zoom

Uitleg Zoom

Ook bij Yoga under Construction gaan we met de tijd mee en is het belangrijk om flexibel al je favoriete lessen te kunnen volgen. Zo kun je bij ons in de studio aan het Damsterdiep terecht en kun je via een Zoom livestream meedoen vanuit je eigen huis! Wellicht past het beter in je schema om een les vanuit je eigen plek mee te doen. Je ontvangt ook een opname na afloop van de les. Zo kun je yoga en pilates beoefenen wanneer jij wilt en elk moment gewenst moment goed voor jezelf zorgen.

Als je wilt mee doen met een ONLINE les, volg dan de volgende stappen:

 • Download Zoom op je telefoon, laptop of tablet; het apparaat dat je wilt gebruiken om de online yoga les te volgen.
  Je kunt Zoom vinden in de App store op je telefoon of tablet.
  Je kunt Zoom ook downloaden via de website: https://zoom.us/download#client_4meeting
 • Schrijf je in via YogiBit voor een online les. Dit inschrijven gaat hetzelfde als voor een reguliere les in ons rooster. Je kunt je tot 30 minuten voor aanvang van de les nog inschrijven.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de les wordt de link naar de livestream, 30 minuten voor aanvang, inzichtelijk in de app/ledenportaal.
 • Als je de les mee wilt doen via je telefoon, laptop of computer of tablet:
  Voor aanvang van de les, druk je op de link in het lesrooster van YogiBit. Je kunt vanaf 10 minuten voor aanvang van de les ‘binnenkomen’.
  ‘Agree and Proceed’ voor Cookies van deze pagina
  Vul je naam in en ‘Join meeting’
  Klik op ‘I agree’ voor Terms of Service en Privacy Policy
  Kies voor ‘Join without Video’; je kunt wel de docent zien, wij kunnen jou niet zien. Je kunt ook altijd later nog je video starten of uitzetten mocht dat nodig zijn.
  Druk op ‘Join with computer audio’ om het geluid te laten werken. Alle deelnemers kunnen wij op ‘Mute’ zetten, dus je bent niet hoorbaar tijdens de les.
 • Als je audio niet direct werkt in de Zoom meeting, volg dan de volgende stappen:
  Raak je meeting scherm aan; onderin verschijnt dan een balk met meeting opties.
  Druk op ‘Join Audio’
  Dan verschijnen er verschillende opties: druk op ‘Call using internet audio’ om je speakers en microfoon van je laptop, telefoon of tablet te gebruiken.

Creëer een fijn plekje in je huis met al je yogabenodigdheden. Bekijk ook onze webshop in Yogibit voor yogamatten en andere materialen voor thuis. Je kunt ook zelf een playlist afspelen op Spotify van yoga|under|construction. We zien je graag online!

Back To Top