skip to Main Content
Uitleg Zoom

Uitleg Zoom

Op dit moment staat onze gezondheid voorop en is het vooralsnog niet mogelijk om lessen te volgen in de yoga studio aan het Damsterdiep. Vanaf nu kun je lessen volgen ONLINE, via Zoom. Zoom is een handig online programma, een soort Skype of FaceTime, waarmee je LIVE mee kunt doen met een docent van ons team. Wellicht is het juist fijn om yoga en pilates te beoefenen in deze instabiele periode. Zodat je goed voor jezelf blijft zorgen, te voelen en te vertrouwen dat de verbinding tussen het hoofd en het hart blijft bestaan. We proberen creatief om te gaan met alternatieven; fysiek uit elkaar, met aandacht en energie bij elkaar!

 

Als je wilt mee doen met de online yoga lessen in de komende weken, volg dan de volgende stappen:

 • Download Zoom op je telefoon, laptop of tablet; het apparaat dat je wilt gebruiken om de online yoga les te volgen.
  Je kunt Zoom vinden in de App store op je telefoon of tablet.
  Je kunt Zoom ook downloaden via de website: https://zoom.us/download#client_4meeting
 • Schrijf je in via YogiBit voor een online les. Dit inschrijven gaat hetzelfde als voor een reguliere les in ons rooster. Je kunt je tot 30 minuten voor aanvang van de les nog inschrijven.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de les wordt de link naar de livestream, 30 minuten voor aanvang, inzichtelijk in de app/ledenportaal.
 • Als je de les mee wilt doen via je telefoon, laptop of computer of tablet:
  Voor aanvang van de les, druk je op de link in het lesrooster van YogiBit. Je kunt vanaf 10 minuten voor aanvang van de les ‘binnenkomen’.
  ‘Agree and Proceed’ voor Cookies van deze pagina
  Vul je naam in en ‘Join meeting’
  Klik op ‘I agree’ voor Terms of Service en Privacy Policy
  Kies voor ‘Join without Video’; je kunt wel de docent zien, wij kunnen jou niet zien. Je kunt ook altijd later nog je video starten of uitzetten mocht dat nodig zijn.
  Druk op ‘Join with computer audio’ om het geluid te laten werken. Alle deelnemers kunnen wij op ‘Mute’ zetten, dus jullie zijn niet hoorbaar tijdens de les.
 • Als je audio niet direct werkt in de Zoom meeting, volg dan de volgende stappen:
  Raak je meeting scherm aan; onderin verschijnt dan een balk met meeting opties.
  Druk op ‘Join Audio’
  Dan verschijnen er verschillende opties: druk op ‘Call using internet audio’ om je speakers en microfoon van je laptop, telefoon of tablet te gebruiken.

Creeer een fijn plekje in je huis met al je yogabenodigdheden. Je kunt ook zelf een playlist afspelen op Spotify van yoga|under|construction. We ontmoeten je graag online!

Back To Top