fbpx skip to Main Content
Uitleg Zoom

Uitleg Zoom

Ook bij Yoga under Construction gaan we met de tijd mee en is het belangrijk om flexibel al je favoriete lessen te kunnen volgen. Zo kun je bij ons in de studio aan het Damsterdiep terecht wanneer we vrijgesteld zijn van maatregelen. In lock-down kun je via een livestream meedoen vanuit je eigen huis! We gebruiken voor de livestream Zoom. Zoom is een handig online programma, een soort Skype of FaceTime, waarmee je LIVE mee kunt doen met een docent van ons team. Wellicht past het beter in je schema om een les vanuit je eigen plek mee te doen. Zodat je op elk moment goed voor jezelf zorgt, intunen met je gevoel en de verbinding tussen het hoofd en het hart positief versterkt wordt. Ook al zijn we dan wel fysiek uit elkaar, met aandacht en energie zeker bij elkaar!

 

Als je wilt mee doen met een ONLINE les, volg dan de volgende stappen:

 • Download Zoom op je telefoon, laptop of tablet; het apparaat dat je wilt gebruiken om de online yoga les te volgen.
  Je kunt Zoom vinden in de App store op je telefoon of tablet.
  Je kunt Zoom ook downloaden via de website: https://zoom.us/download#client_4meeting
 • Schrijf je in via YogiBit voor een online les. Dit inschrijven gaat hetzelfde als voor een reguliere les in ons rooster. Je kunt je tot 30 minuten voor aanvang van de les nog inschrijven.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de les wordt de link naar de livestream, 30 minuten voor aanvang, inzichtelijk in de app/ledenportaal.
 • Als je de les mee wilt doen via je telefoon, laptop of computer of tablet:
  Voor aanvang van de les, druk je op de link in het lesrooster van YogiBit. Je kunt vanaf 10 minuten voor aanvang van de les ‘binnenkomen’.
  ‘Agree and Proceed’ voor Cookies van deze pagina
  Vul je naam in en ‘Join meeting’
  Klik op ‘I agree’ voor Terms of Service en Privacy Policy
  Kies voor ‘Join without Video’; je kunt wel de docent zien, wij kunnen jou niet zien. Je kunt ook altijd later nog je video starten of uitzetten mocht dat nodig zijn.
  Druk op ‘Join with computer audio’ om het geluid te laten werken. Alle deelnemers kunnen wij op ‘Mute’ zetten, dus je bent niet hoorbaar tijdens de les.
 • Als je audio niet direct werkt in de Zoom meeting, volg dan de volgende stappen:
  Raak je meeting scherm aan; onderin verschijnt dan een balk met meeting opties.
  Druk op ‘Join Audio’
  Dan verschijnen er verschillende opties: druk op ‘Call using internet audio’ om je speakers en microfoon van je laptop, telefoon of tablet te gebruiken.

Creeer een fijn plekje in je huis met al je yogabenodigdheden. Je kunt ook zelf een playlist afspelen op Spotify van yoga|under|construction. We ontmoeten je graag online! Plan hier je gratis kennismakingsles.

Back To Top