fbpx skip to Main Content
Yoga Nidra | Live Met Gerri

Yoga Nidra | Live met Gerri

Wellicht sta je ingeschreven voor de Yoga Nidra van vrijdag 28 december hier in de studio. Superfijn dat je erbij bent. Het kan ook zijn dat je er niet bij kan zijn of dat je nu voor het eerst van Yoga Nidra hoort. Yoga Nidra is een krachtige ontspanningsoefening waarbij je stil ligt en steeds diepere lagen van je bewustzijn betreedt. Zonder te oordelen of oplossingen te zoeken observeer je alle gedachten en gevoelens die voorbijkomen. Gewoon zoals het is op dat moment. Je hoeft even niks en daardoor is het moment genoeg. Een rustmoment voor jezelf.
Op vrijdag 28 december om 17:30 kun je live meedoen met de Yoga Nidra via het YouTube kanaal Ontspannen met Gerri. Ervaar een diepe ontspanning op een rustige plek bij je thuis of waar je je ook bevindt op dat moment. Zo aan het einde van het jaar kan het wellicht fijn zijn om de stilte op te zoeken tussen alle december drukte door. Tip: creëer een comfortabele plek voor jezelf op een zachte ondergrond en kleed je warm aan, je ligt namelijk voor een langere tijd stil. Om de ontspanning zo intens mogelijk te ervaren wordt aangeraden om tijdens het beluisteren oordopjes in te doen zodat je niet afgeleid wordt.

Gun jezelf een moment van diepe rust en tune in op vrijdag 28 december om 17:30 bij de Yoga Nidra live met Gerri op YouTube via deze link.

Fijn als je erbij bent!

Back To Top