fbpx skip to Main Content
Tot 1 Juni Hanteren Wij Een Online Lesrooster Via Zoom

Tot 1 juni hanteren wij een online lesrooster via Zoom

Laatste update coronavirus | woensdag 1 april 2020 | Eerste kwartier

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ziet steeds meer patiënten waarbij de bron van besmetting niet duidelijk is. Ook blijkt na de analyse van virussen van patienten, dat ze onderling vaak verschillen. Dit vormt een aanwijzing dat het virus zich in Nederland aan het verspreiden is. Om wijde verspreiding tegen te gaan, adviseert het RIVM nu maatregelen te nemen.

De maatregelen zijn erop gericht dat mensen zo min mogelijk contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven.

…….

Yoga under Construction hanteert tot 1 juni een online rooster. We gaan online verder via YouTube, Instagram, Facebook en via een link van Zoom gaan we live. Lees hier uitleg over Zoom.

Zoom gaat voor een optimale gebruikservaring: video meetings moeten simpel en efficiënt zijn, altijd en overal. Hoge kwaliteit video, audio en screen sharing, gecombineerd met een stabiele verbinding en ‘one touch to start or join’ zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

Maak vandaag je Zoom account compleet en download de app voor op je laptop, tablet of telefoon. Om zo min mogelijk ruis te laten ontstaan is het alleen mogelijk om de docent te zien en te horen. Je kunt wel chatten als er iets van belang is voor de les.

Het online rooster kun je vinden in de YogiBit app. Je kunt reserveren en een half uur voor de les ontvang je via email een Zoom link. Alle lessen zijn gratis voor leden. Niet-leden kunnen ook meedoen =) voor €6,99 per les.

Inloggen YogiBit voor leden.

Drop-in voor €6,99 boek je hier!

…….

Graag deel ik een gedicht van Sylvia Ostertag – Levende stilte

Het gaat als volgt:
Levenstijd

Alle dingen vergaan snel.
Hoe meer levenstijd verstrijkt,
des te sneller schijnt het
te zijn voorbijgegaan.

Soms stel ik me voor,
een eendagsvlieg te zijn.

Dan rest je niets anders
dan dit kleine nu
helemaal binnen te gaan.

Daar is er niets
wat snel vergaat.
Daar is tijd als eeuwigheid.
Als je helemaal binnen gaat
in dit onmetelijke kleine nu.

…….

Hartelijke groet,

Marco Klein, Willemijn Zoet, Sasja Logtenberg, Wiebranda Snoeijer, Alessandro Andrade de Brandao, Jade Kandelaar, Jaana van Vliet en Gerri Douw

Team Yoga under Construction

Back To Top