fbpx skip to Main Content
Workshop Nieuwe Maan

Workshop Nieuwe Maan

Tai Chi en Hatha Yoga met Gerri Douw

De laatste nieuwe maan van 2022 valt op vrijdag 23 december. Het perfecte moment om stil te staan bij de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. Ook vindt dan de overgang van de herfst naar de winter plaats. Met de Workshop Nieuwe Maan geef je de ruimte aan reflectie en stilte. Dit ondersteunen we met vloeiende en zachte bewegingen van Tai Chi en Hatha Yoga.

De workshop staat in het teken van de stilste periode van het jaar. Weinig daglicht en de opkomst van de winter. Het water element is verbonden met de winterperiode. De workshop helpt je om het water niet te laten stagneren of te hard te laten razen, maar juist om het te laten verstillen en zachte kwaliteiten in jezelf te ontdekken.

Water is waarlijk uniek. We zijn allen begonnen in het vruchtwater van onze moeder en op celniveau zijn we sterk afhankelijk van water voor ons algehele gezondheid. Tijdens de workshop richten we ons op de balans van het water element in onszelf. Het voelt bevrijdend en heel natuurlijk. Zoals een zacht stromende rivier. Dit geeft een weldadig effect op emotioneel vlak en je energieniveau. Een prachtige workshop zo voor alle feestdagen!

Datum: Vrijdag 23 december
Tijd: 19:30-21:30
Prijs: € 22,50
Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers
Locatie: Damsterdiep 49-53 Groningen

Meld je hier aan voor de workshop

Back To Top