fbpx skip to Main Content
Yoga Nidra | 60 Minuten Ontspanning

Yoga Nidra | 60 minuten ontspanning

Het is weer tijd voor Yoga Nidra! Wanneer we ontspannen doen we dit meestal met behulp van zintuigelijke afleidingen zoals languit op de bank liggen Netflixen of eindeloos scrollen op onze telefoon. Vaak bereiken we helaas op deze manier niet echt een diepe staat van ontspanning.

Yoga Nidra is een krachtige techniek waarin je bewust leert te ontspannen. Tijdens de Yoga Nidra worden diepere lagen van het bewustzijn bereikt waar we gedachtes, ervaringen en herinneringen tegenkomen die we voorbij laten varen als wolken zonder ons eraan te hechten. Doordat we alles laten komen en gaan wordt er ruimte gecreëerd en kunnen we beter zien wie we zijn en hiervan genieten en er vrede mee hebben. Dit zorgt voor een heerlijk gevoel van totale rust.

Tip: Zorg voor warme kleding en sokken en neem een slaapzak mee of je favoriete deken. Je ligt namelijk voor een langere tijd op een harde ondergrond en dan kan extra ondersteuning aangenaam zijn.

De Yoga Nidra vindt plaats op vrijdag 27 juli van 19:30 tot 20:45 aan het Damsterdiep en wordt begeleid door Gerri met achtergrondmuziek van Max Richter.

Leden: gratis reserveren via Virtuagym | niet leden: €10,-
Wanneer je geen lid bent kun je je aanmelden via info@yogaunderconstruction.nl

Wil je op de hoogte blijven? Je kunt ons volgen op Instagram of Facebook.
Wil je Yoga Nidra alvast beoefenen? Dit kan via het ontspanningskanaal
Ontspannen met Gerri.

Back To Top