fbpx skip to Main Content
Stoel Shiatsu Massage | Mind Your Body Festival

Stoel Shiatsu Massage | Mind Your Body Festival

Tijdens het Mind Your Body Festival op zaterdag 6 oktober kun je plaats nemen op de stoel bij Dorine of Dity voor een heerlijk ontspannen Stoel Shiatsu Massage. Even alles loslaten en helemaal tot rust komen. Stoel Shiastu Massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het heeft een ontspannende werking en zorgt ervoor dat je minder stress ervaart. Je kunt er erg van opknappen want het geeft je immuunsysteem een flinke boost. Na de behandeling voel je je ‘uitgelijnd’ en weer in contact staan met je lichaam.

Voor de Stoel Shiatsu Massage vragen we €10 en de behandeling duurt 25 minuten. Je kunt vanaf september een plekje reserveren via Virtuagym of je op de dag zelf aanmelden via een inschrijflijst aan de muur. De behandeling vindt plaats op je dagelijkse kleding. Het is zeker mogelijk om de Stoel Shiatsu Massage voor of na een Yoga Workshop te doen. Dit zit elkaar niet in de weg.
Pinnen en contant betalen is beide mogelijk.

Dorine is vaak te vinden bij ons op de Yoga mat en misschien heb je weleens bij haar op de massagestoel gezeten. Met veel liefde, zorg en ervaring geeft ze Stoel Shiatsu Massage in de theeruimte van Yoga under Construction en op de mat in haar praktijkruimte thuis.
Je kunt meer over Dorine lezen op onze website onder het kopje ‘Massage’.

Dity is voor het eerst bij ons tijdens het Mind Your Body Festival en daarom stellen we haar even voor!

Even voorstellen: Dity van der Meer


 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘’Graag help ik mensen om zich te ontspannen en zich prettiger te voelen. Het is prachtig om te ervaren hoeveel je ook in vrij weinig tijd kan betekenen, iemand in beweging of juist tot rust kunt brengen. Het geven van massages en healing voelt voor mij als een tweede natuur. Hierin kan ik mijn kwaliteiten en hart kwijt. Ik leer erg veel van de mensen die ik behandel en het is fijn dat ik me steeds meer kan ontwikkelen. Doordat ik meer kennis mag ontvangen heb ik ook weer meer te geven. Ik ontmoet je graag op de Shiatsu Massagestoel op 6 oktober tijdens het Mind Your Body Festival!’’

Dity geeft sinds 1998 massages en sinds een aantal jaren verzorgt ze ook Stoelmassages. Dity heeft haar eigen praktijk genaamd Praktijk Calendula waar ze massages geeft en werkt met healing.

Zowel bij Dorine als bij Dity ben je tijdens het Mind Your Body Festival in goede handen! Leuk als je erbij bent zaterdag 6 oktober! =)

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Back To Top