fbpx skip to Main Content
Mind Your Body Festival 2018

Mind Your Body Festival 2018

Zaterdag 6 oktober bestaat Yoga under Construction vier jaar en dit vieren we graag samen met jou! We willen je bedanken voor je fijne aanwezigheid in de studio en vinden het geweldig als je erbij bent op deze feestelijke dag! Neem gerust je vriend of vriendin mee die ook geinteresseerd is =)

Er worden verschillende Yoga workshops aangeboden;

10:00-11:00  Dynamic Flow met Marco, Willemijn en Gerri
11:30-12:30  Partner Movements met Marco en Renee
13:00-14:15  Yoga History met Gerri
14:45-16:00  Restorative Yoga met Esther

De nieuwe Dynamic Flow wordt gegeven door Gerri, Willemijn en Marco. Daarna zal Marco vervolgen met Partner Movements. Tijdens deze workshop ga je Movements doen met z’n tweeën. Iedereen is welkom; neem iemand mee en kom samen bewegen! In de middag zal Gerri een verdiepingsworkshop geven over de historie van Hatha Yoga. Naast de theorie gaan we ook praktisch aan de slag en behandelen we zes essentiële Yoga bewegingen.  De dag wordt heerlijk afgesloten met een Restorative Yoga gegeven door Esther.

Wat kun je nog meer verwachten?

Laat je in een half uur masseren op de stoel bij Dorine of Dity en geniet van het stressverlagende effect van Shiatsu Massage. Je kan ook heerlijk creatief bezig zijn met het maken van een dromenvanger samen met Willemijn en Hannelide.
Op deze feestelijke dag staat Ilzi Creations met haar handgemaakte sieraden en fotokaarten op het Festival. Dit alles is met liefde gemaakt door Ilse Zijlstra. Bekijk haar zencollectie op Instagram.

De Yoga workshops zijn gratis, voor de overige activiteiten betaal je een feestelijk prijsje! Je kunt pinnen en contant betalen. Vanaf september kun je je opgeven voor alle activiteiten in Virtuagym. Ben je geen lid bij ons en lijkt het je leuk om mee te doen met een Yoga workshop of activiteit? Stuur dan een email naar info@yogaunderconstruction.nl dan reserveren wij een plekje voor je.

In verband met de verwachte drukte en omdat we iedereen graag een kans willen geven om mee te doen, vragen we je om je aan te melden voor één van de Yoga workshops die plaats zullen vinden in de Yoga zaal. We kunnen altijd op de dag zelf kijken of er eventueel nog een plekje voor je vrij is bij één van de andere Yoga workshops. =)

Ook is er voor iedere bezoeker een lekker hapje en drankje. Superleuk als je er bij bent!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Back To Top