Mind Your Body Logo

Mind Your Body Festival 2018

Zaterdag 6 oktober bestaat Yoga under Construction vier jaar en dit vieren we graag samen met jou! We willen je bedanken voor je fijne aanwezigheid in de studio en zouden het geweldig vinden als je erbij bent op deze feestelijke dag! Neem gerust je vriend of vriendin mee die al tijden roept dat Yoga hem of haar goed zal doen =)

Er worden verschillende Yoga workshops aangeboden; de nieuwe Dynamic Flow wordt gegeven door Gerri, Willemijn en Marco. Ook zal er een Restorative Yoga worden gegeven door Esther. Verder zal Gerri een verdiepingsworkshop geven die over de historie van Yoga gaat en waarin we de zes essentiële Yoga bewegingen behandelen. We zijn nog bezig met de overige invulling van het programma, we houden je op de hoogte!

Wat kun je nog meer verwachten?

Laat je in een half uur masseren op de stoel bij Dorine of Dity en geniet van het stressverlagende effect van Shiatsu Massage. Je kan ook heerlijk creatief bezig zijn met het maken van een dromenvanger samen met Willemijn en Hannelide.
Op deze feestelijke dag staat Ilzi Creations met haar handgemaakte sieraden en fotokaarten op het Festival. Dit alles is met liefde gemaakt door Ilse Zijlstra. Bekijk haar zencollectie op Instagram.

De Yoga workshops zijn gratis, voor de overige activiteiten betaal je een feestelijk prijsje! Je kunt pinnen en contant betalen. Vanaf september kun je je opgeven voor alle activiteiten in Virtuagym.

Ook is er voor iedere bezoeker een lekker hapje en drankje. Superleuk als je er bij bent!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.