fbpx skip to Main Content
Ilzi Creations – Mindful Jewelry

Ilzi creations – Mindful Jewelry

Ilzi creations is er ook met haar ‘bewuste sieraden’ op zaterdag 6 oktober. Het is voor Ilse allemaal begonnen tijdens een ziekteperiode in haar middelbareschooltijd. Ze was veel thuis en had de behoefte om toch bezig te zijn. Ze was op zoek naar een specifieke armband en het lukt haar niet om deze te vinden, totdat ze op een bedeltje stuitte dat ze al een lange tijd zocht en besloot zelf de armband te maken. Dit bracht haar zoveel plezier dat ze besloot om hiermee door te gaan. Er kwam steeds meer vraag naar de sieraden door mensen uit haar omgeving en ze koos ervoor om haar passie te delen door de sieraden te gaan verkopen onder de naam Ilzi creations.

Zen collectie
Naast het maken van sieraden groeide Ilse haar interesse voor positieve psychologe. De inzichten die ze haalt uit positief leven wil ze graag delen met anderen. Hieruit is de ‘Zen collectie’ ontstaan. De collectie staan voor bewust leven. ‘’De sieraden kunnen je helpen herinneren om af en toe stil te staan en niet alles op de automatische piloot te doen. Om bewust te zijn van wat je doet en ervaart. Ik vind het leuk om met je mee te denken om zo de perfecte armband voor jou te kunnen maken!’’ – Ilse 

Ben jij al een tijdje op zoek naar een sieraad dat bij je past? Kom dan een kijkje nemen bij de mooie sieraden van Ilzi creations! Ilse en haar moeder Caroline staan met eigen handgemaakte sieraden, fotokaarten en dromenvangers van het merk Ilzi creations op het Mind Your Body Festival. Kom gerust snuffelen bij de kraam op zaterdag 6 oktober! Goed om te weten; je kan pinnen en contant betalen.

 

Back To Top